Oerdegelijke basis

AB interieurbouw is importeur en distributeur van Tegometall. De internationaal toonaangevende producent van standaard systemen, dient in de regel als basis voor elk winkelontwerp.

Tegometall levert alle vereiste componenten voor een functionele winkelinrichting en doet dat in alle RAL-kleuren. De kracht van het systeem zit in de kwaliteit (TÜV-normering) en flexibiliteit, ongeacht het beschikbare vloeroppervlak. Stellingen, legborden, kledinghaken, achterwanden, Tegometall is het meest verkochte systeem op de Europese markt, vooral vanwege de unieke combinatie duurzaamheid en maximale ontwerpvrijheid.

Duurzaam en betaalbaar

AB interieurbouw werkt graag vanuit een basis van Tegometall. Daar zijn drie duidelijke redenen voor. Het systeem is universeel bruikbaar, onverwoestbaar sterk en prijstechnisch meer dan verantwoord. Een bijzonder kenmerk: verrijdbare systemen om het interieur snel te kunnen aanpassen aan seizoensinvloeden.

Wat AB interieur aan de basis toevoegt, is een geheel eigen ‘look’. Precies in de stijl die de opdrachtgever voor ogen staat. Natuursteen, gegalvaniseerd metaal en steigerhout, RVS, glas, glad fineer of klassiek eiken. De mogelijkheden zijn onbeperkt, vooral omdat Tegometall en AB interieurbouw voortdurend nieuwe componenten en materiaalsoorten toevoegen.

'Make over'

Naast het standaard assortiment accessoires van Tegometall (ruim op voorraad) heeft AB interbouw een eigen collecties ‘specials’ ontwikkeld. Dit gebeurt in antwoord op de vraag naar onderscheidend vermogen. Het aanbrengen van kleine wijzigingen levert een verrassende ‘make over’. Zo wordt met een minimale investering de consument onweerstaanbaar geprikkeld en verleid. Dat is wat AB interieurbouw de ‘wow’ factor noemt.